Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd Dom Kultury w Kozach - Slajd
Zajęcia w Domu Kultury
Zespoły i grupy artystyczne
Koncerty, spektakle, imprezy
Konkursy, przeglądy, festiwale
Koła i stowarzyszenia
Projekty
Kalendarz

Biuletyn Informacji Publicznej
Regulamin wewnętrzny
Oferta do sponsorowania

Polityka prywatności

Polityka prywatności strony www.domkultury.kozy.pl
Zasady polityki prywatności, które są określone poniżej dotyczą tylko strony www.domkultury.kozy.pl, nie dotyczą witryn, do których można przechodzić ze strony www.domkultury.kozy.pl. Po opuszczeniu strony www.domkultury.kozy.pl prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi odwiedzanych witryn internetowych.

Korzystając ze strony www.domkultury.kozy.pl akceptujecie Państwo zasady polityki prywatności, które prezentujemy poniżej. Dom Kultury w Kozach zarządzający stroną www.domkultury.kozy.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie, aktualizacje polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej.

1. Jakie dane są zbierane?
Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. dane demograficzne: język, kraj, miejscowość, dane systemowe: typ przeglądarki, rodzaj systemu operacyjnego, dostawca usług oraz rozdzielczość ekranu, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

Dane zbierane za pomocą formularzy.
Dane zbierane za pomocą formularzy dostarczanych do biura Domu Kultury osobiście: Karta uczestnika zajęć w Domu Kultury oraz Osobowość twórcza - Ankieta Domu Kultury w Kozach - przekazujesz nam swoje dane w celach do tego wyznaczonych, ewidencyjnych i ubezpieczeniowych związanych z działalnością Domu Kultury w Kozach zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 pozycja 883 z późn. zm.

2. W jaki sposób wykorzystywane są dane?
W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku w celach statystycznych, stanowiących pomoc w administrowaniu. Zbiorcze podsumowania w postaci takich statystyk nie zawierają żadnych cech identyfikujących osoby odwiedzające naszą stronę www.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą a Domem Kultury w Kozach będą wykorzystane wyłącznie w celach kontaktowych.

Dane zbierane za pomocą formularzy będą wykorzystane w celach do tego wyznaczonych, kontaktowych, ewidencyjnych i ubezpieczeniowych związanych z działalnością Domu Kultury w Kozach, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 pozycja 883 z późn. zm.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

3. W jaki sposób Dom Kultury kontaktuje się z Tobą?
Dom Kultury w Kozach kontaktuje się z Tobą za pomocą tradycyjnej poczty, poczty e-mail lub telefonicznie.

4. Zmiany danych osobowych
Możesz zmienić lub usunąć swoje dane osobowe ze zbiorów Domu Kultury w Kozach pisemnie, drogą e-mail lub tradycyjną pocztą.

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

5. W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?
Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami oraz za pomocą formularzy zabezpieczone są zgodnie z obowiązującą Ustawą o Ochronie Danych Osobowych.

6. Zmiany naszej polityki prywatności.
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

7. Kontakt
Firma zbierająca dane: Dom Kultury w Kozach ,ul. Krakowska 2, 43-340 Kozy

Dom Kultury w Kozach
43-340 Kozy
ul. Krakowska 2
tel. 33 817 42 32
e-mail: kultura@kozy.pl
All rights reserved
Copyrights 2012 DK Kozy
Wykonanie : litgraf.pl